Защо да лекуваме липсващи зъби с базални импланти?

В повечето случаи, когато става дума за зъболечение на напълно или частично обеззъбени пациенти, се сещаме за комерсиалните варианти, тип ала подвижни протези или зъбни мостове. Предпочитаме ги, заради по-поносимите цени и сравнително малката болка. Другият и по-добър вариант, е да обърнем внимание на зъбните импланти и тяхното полезно действие.

В случая ние ще акцентираме върху швейцарските базални зъбни импланти, които можете да откриете на адрес swissimplants.eu, където е написано всичко най-важно за базалната имплантология и нейното въздействие върху пациентите. Разбира се, по-долу ще обърнем внимание на основните неща, които трябва да знаете за този вид нови дентални импланти.

Защо базалните импланти са правилният избор?

Основната разлика между базалните и конвенционалните импланти е, че при първите се изисква много по-голяма точност при поставянето от страна на съответния специалист. Въпреки това обаче, трябва да се знае, че самата процедура по имплантиране не трае по-дълго от 5 дни.

Базалната имплантология се появява на бял свят, след като са усъвършенствани хирургическите способи за имплантиране. Днес много хора се радват на чисто нови и по-здрави зъби със съдействието на базални импланти. Тези пациенти направиха необходимите консултации, а сега се чувстват добре и се радват на красива усмивка и по-добра дъвкателна способност.

Швейцарските BOI импланти идват като натурален заместител на двучастовите импланти. Те ще бъдат поставени в най-твърдите зъбни кости, за да се осигури възможност за високо натоварване. По този начин ще забравите за храната, която попада под подвижните протези и дискомфорта, който сте имали в миналото. Всичко това ще стане на една приемлива цена.

Колко струва лечението с базални зъбни импланти?

Ние не можем да посочим точна цена, защото не знаем какъв е вашия случай. Според това колко зъби ще възстановявате, се определя и конкретната цифра. По-важното обаче е, че цената е в пъти по-ниска, отколкото при лечение с конвенционални импланти. Това се дължи на съкратеното време за посещение при специалист и по-малкото извършвани процедури.