Защо компютърна поддръжка ми излезе евтино?

сервизите, за да поправят този или онзи компютър. Това ми струваше доста пари, не само за ремонтите, но и за транспорт. В онези времена нямаше ит аутсорсинг компании и всичко се случваше в разни ателиета, които поправяха един компютъра за седмици и дори месеци.

Малко по-късно пред мен изникна фирма Evrista, която предлага денонощна ит поддръжка, която се извършва дистанционно и на място. С други думи, ако се появи проблем в мрежа и сървър, то той може да бъде отстранен от разстояние, но ако налице има повреда на хардуер, то техниците на фирмата ще дойдат до офиса ви, за да го поправят и да подменят развалените компоненти.

И тук идва изненадата… При ремонт на хардуер, можете да не закупувате нови части, а да вземете под наем компоненти от компанията за компютърна поддръжка. Това е едно несравнимо удобство, което едва ли ще ви бъде предложено от някой компютърен сервиз. По този начин компютърната поддръжка от специалисти ми излиза в пъти по-евтино от всеки друг вариант.

По всяка вероятност, ако четете тази статия, ще си помислите, че правя реклама на фирмата, която ангажирах с поддръжка на компютри. Това обаче не е вярно, защото в интернет можете да откриете и други подобни оператори, които да ви предложат още по-приемливи условия. Не можех да стоя безучастен и да не напиша тази блог публикация, защото я смятам за важна.

Интересното е, че малко бизнесмени търсят ит специалисти за работата си. В един момент се случва, така че това им се отразява негативно. Ето защо, ако обърнете внимание на писанието ми, със сигурност ще си направите необходимите изводи, и ще се насочите към този вид услуги.

В обобщение

Използвайки професионална компютърна поддръжка ще минете по-евтино, отколкото ако се доверите на сервизи и анонимни майстори. Не само, че ще платите по-малко, но и ще получите по-качествени услуги. Инвестицията във вашите компютри и мрежи, ще се възвърне с времето, тъй като можете да гарантирате сигурността за информацията, която съхранявате в системите си.