Зъбни импланти – предпочитания начин за лечение

Зъбните имплантиса предпочитани от обеззъбените пациенти, тъй като се справят успешно съсзаместването на корените при липсващите зъби. Имплантите са здрава конструкциявърху, която да се сложи протеза, без да се налагат интервенции на съседнитезъби. Вън от всякакво съмнение денталните импланти, са по-добрия начин давъзстановите един или цяла група липсващи зъби.

Развитието на зъбни импланти бележи голям успех и чрез появата на базалната имплантология. Всеизвестно е, че конвенционалните дентални импланти не се понасят добре от всички пациенти, което налага да се чака голям период от време, докато организма свикне с тях. Не така стоят нещата при базалните зъбни импланти, където поносимостта е много по-голяма и сигурна.

С базални импланти се постигат страхотни резултати за по-малко от пет дни. Това пести време на пациентите, а също и пари. Добрите новини са свързани с пълна липса на болка, естетически издържан външен вид, възможност за незабавно натоварване и подобряване на дъвченето. Всичко това може да стане, ако посетите имплантолог, който познава иновативните импланти.

Много хора се чудят защо денталните импланти са толкова скъпи. Истината е, че те се изработват от много специални материали, от сорта на титан и други, които държат висока цена. Самото лечение с импланти също е специфично, така че е напълно нормално цената да бъде завишена.

Инвестицията в дентални импланти обаче ви осигурява начин да възвърнете самочувствието си. Освен това ще можете да се храните нормално, което е може би най-важният фактор. Имайте предвид, че зъбните импланти и конструкцията няма да се различават от истинските ви зъби и вие ще можете да се наслаждавате на различни храни и напитки, без болка или дискомфорт.

В никакъв случай не се страхувайте от самата интервенция. По всяка вероятност сте гледали страховити снимки в интернет, но сами ще се уверите, че няма нищо притеснително в операцията със зъбни импланти, още повече ако се доверите на модерната базална имплантология.

В обобщение

Всички факти, които посочихме по-горе в статията, са достатъчна причина за това, зъбните импланти да бъдат предпочитания начин за лечение на обеззъбени пациенти. И, макар че инвестицията не е никак малка, ви препоръчваме да заложите на този начин за възстановяване на зъбите, ако искате да почувствате пълен комфорт, и да се радвате на красивата си усмивка.